www.tourdekids.cz

Informace pro rodiče - Brno (27.4.2013)

15.04.2013

V Brně máme opět uzavřené celé náměstí Svobody, od 12 do 17 hodin zároveň i výluku tramvají. Protože ten den probíhá oprava a výměna kolejnic v okolí náměstí, domluvili jsme se s panem Seitlem z DPMB na poposunutí programu o hodinu dříve.

 

Program v Brně:

- start programu na podiu - ve 12 hodin

- start první rozjížďky - ve 13 hodin

- VÝDEJ STARTOVNÍCH ČÍSEL - mezi 11 až 12.15 hodinou !!!!

Nejmenší kategorie (2010 a mladší) se mohou registrovat až do 13 hodiny.

 

Nejdříve odstartují ti nejstarší a pojede se v pořadí TdK5TdK1 jako poslední. Finále začínáme naopak, nejdříve nejmenší a jako poslední ti nejstarší.

Na trať a do prostoru startu nesmí rodiče, pouze u nejmenších mohou být s dětmi na startu, ale na trať nesmí.

Pokud by nejmenší závodníci měli strach, mohou rodiče s dětmi projít "symbolicky" trať po dojezdu do cíle prvního závodníka. Rodiče mohou čekat v cíli ve vyhrazeném prostoru.

Omlouvám se rodičům a dětem, ale bohužel docházelo loni k problémům na trati a pomáhání rodičů dětem při závodech, proto jsme se rozhodli pro tuto změnu.

 

Pokud registrujete děti on-line na našem webu, můžeme dětem na jejich startovní číslo dopsat křestní jméno (připadně jméno, které vyplníte v registračním formuláři). Můžete tak učinit pouze do 14 hodin dne 26. dubna 2013. Potébudou mít děti pouze startovní čísla bez jména.

 

Prosíme o dodržování časů především u výdeje startovních čísel a také respektování pokynů pořadatelů a dobrovolníků na trati. Děkujeme předem.

  • Hlavní partneři projektu
  • Partner projektu